BRD1

På Bygg Reis Deg 2013 stilte vi med en stor stand som vi er veldig stole over. Vi viste ferm Kronotex, SAGA Parkett og Smartpanel. Som et resultat av innsatsen fikk vi hederlig omtale av juryen:

En stor stand som virket innbydende og åpen. Firmaet fører fire merkevarer innen veggplater og gulv. Utstillingen tydelig ved at hvert merke hadde sin sone, sitt «hjørne».  Der det ble vist et godt utvalg av hvert produkt. Hovedfargene på standen viser at de er i tiden.

Det som løftet standen var den innovative delen som hadde fått hovedplassen midt i standen. Godt opplyst og tydelig ble det vist en rekke prototyper som signaliserer noe om hva som kan komme. Proaktivt og involverende. En klar invitt til diskusjon og meningsutveksling med kunder. Jeg opplever det som positivt at en bedrift bruker messedeltagelse ikke bare til å selge, men også teste ut ideer.

Pluss også for inspirerende miljøer. De hadde bygget opp små tablåer som viste produktene i ulike stiler. Først når produktet vises i kombinasjon med andre elementer at folk ser potensialet.

Godt bemannet av folk som tydelig er stolte av virksomheten sin.

Jurymedlemmer: Bjørg Owren, Kreativ leder i IFI, Randi Olsen, kommunikasjonsrådgiver og Pål Engeseth, adm dir i Byggfakta.

Les mer:

http://www.byggfakta.no/beste-stand-til-nrl-54983/nyhet.html

http://www.ifi.no/stappfullt-pa-bygg-reis-deg

www.bygg.no/article/114799