183238856

RBI Interiør AS ble etablert 1997 som importør av laminatgulv fra Kronotex under merkenavnet Mestergulv. Mestergulv ble raskt populære gulv i Norge og Sverige. Og var allerede år 2000 Norges mest solgte laminatgulv med over 1 million kvm årlig. I 2001 ble parkettgulv en del av sortimentet og i 2008 ble vår egen merkevare SAGA Parkett lansert i Norge og Sverige. SAGA Parkett tilbyr i dag et av markedets bredeste sortiment.

Produksjonen av Smartpanel startet i 2003 som ubehandlede veggplater. Forbrukeren så raskt fordelen med ferdige veggprodukter, og når platene ble lansert som ferdigmalt i 2004 hadde Smartpanel produktene en eksplosiv vekst. I dag tilbyr Smartpanel over 240 forskjellige tak- og veggpprodukter til flere europeiske land. Deriblant en egen serie med Svanemerkede produkter, Smartpanel Pure. Svanemerket er nordens offisielle miljømerke.

I dag er RBI Interiør er betydelig aktør i det skandinaviske bygg- og interiørmarkedet. Fra vårt sentrallager i Fredrikstad, Østfold distribueres merkevarene Kronotex Laminat, SAGA Parkett og Smartpanel til tusenvis av kunder og forbrukere.