Distribusjonsselskaper

RBI Interiør er en inspirerende leverandør av smarte interiørprodukter. Smarte interiørprodukter er produkter som gir kunden opplagte fordeler i form av utforming og kvalitet. Ikke sære nisjeprodukter, men flate og smarte produkter for gulv, vegg og tak.

RBI Interiør AS
Vår hoveddistribusjon ligger i Fredrikstad, sentralt i Østfold. Herfra betjener vi kunder i Norge, Sverige og Danmark. Nærmere 50.000 paller går gjennom vår distribusjon årlig.

Vi er totalt ca. 50 ansatte fordelt på logistikk, økonomi, kundesenter, IT, salg og marked. Kundesenteret i Fredrikstad betjener kunder fra Norge og Sverige. Våre kunder er forhandlere innenfor byggevare- og farge/interiørprodukter. Sammen med våre forhandlere har vi opparbeidet store markedsandeler på gulv- og panelprodukter.

RBI Interiør AS er Norges største leverandør av harde gulv (laminat og parkett) og hvert 6 parkett og laminatgulv som legges hvert år kommer fra oss. Panelproduktene, Smartpanel, kommer fra egne produksjonsenheter og distribueres av RBI Interiør til byggevarehandelen i Norge og Sverige fra vårt lager i Fredrikstad.

RBI Interiør AS har utviklet seg til å bli en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet og omsatte i 2016 for over 450 millioner.

RBI Interiör AB
Vårt svenske kontor ligger i Gøteborg. Vi er totalt 4 ansatte hvorav fem selgere betjener våre svenske kunder.

Produksjonsenheter

Smartpanel produseres på Skandianvias største og mest moderne produksjonsenhet for ferdigmalte vegg- og takpanel. Våre fabrikk er lokalisert på Øra i Fredrikstad  med kort avstand både til råvareleverandører og til det norske markedet. Kostnadseffektiv produksjon og betydelig satsing på innovasjon gjør Smartpanel til den ledende leverandøren av vegg- og takpanel.