Nå blir det enklere sette farge på veggene! Med nye farger på Smartpanel, kan du nå få helhet og harmoni også ved bruk av flere farger i boligen. Du blir fort ferdig, og risikerer ikke å trå feil ved fargevalg: innenfor hver palett er alle farger avstemt mot hverandre.

Urbant-liv-small                Naturligvis-Small                naturligvis_small

Smartpanel er blitt et populært valg både hos gjør-det-selvere og profesjonelle husbyggere. Med de profilerte og ferdigmalte MDF-platene får du raskt et flott og ferdig resultat.

Nå lanseres Smartpanel i tre oppdaterte fargepaletter. Ved hjelp av interiørkonsulent Siv Munkeberg Brenne har produsenten tatt frem tre forskjellige paletter med farger som kan brukes sammen eller hver for seg, og på den måten enkelt variere fargebruken fra rom til rom.

– De nye fargene er valgt ut i fra tanken om at veggene skal utgjøre en behagelig bakgrunn i ditt hjem; legge seg pent i bakgrunnen mens du møblerer og dekorerer slik du ønsker, sier Siv Munkeberg Brenne.

Smartpanels tre paletter heter «Naturligvis», «Urbant» og «Harmonisk», og består gode og tidløse farger. Noen av fargene går igjen i flere paletter, og kun én farge per palett er hvit!

Ved å sette farge på veggene, vil rommet få tydeligere konturer, mer sjel og dører og vinduer kommer bedre frem. Med Smartpanels nye fargepaletter er det enklere å velge farge. I Smartpanels sortiment finner du også tak-, gulv- og dørlister i hvitt; slik blir det enkelt for deg å oppnå en helhet i interiøret.

Paletten «Harmonisk» består av seks grønne, grå og blå farger som går ton-i-ton. Med fargenavn som «Sval sjø», «Havbris» og «Dempet jord» og «Lys Sand» og kombinasjoner med hvitt lages enten sommerlige og lette interiører. I kombinasjon med jordfarger, blir inntrykket mer dempet.

Paletten «Naturligvis» består av dempede farger i beige, brunt og blått, alle inspirert av naturen; «Bomull», «Grafitt» og «Dempet blå» er tre av de fem fargene i paletten. «Dempet Blå» ser ved første øyekast grå ut, men i et helt rom, sammen med hvitmalt listverk, vil du oppleve en behagelig blågrå farge.

«Urbant liv» er en palett bestående de to rene gråtonene «Betong» og «Grafitt», komplettert av «Klassisk hvit» og en brendt oransje kalt «Rust». Gråfarger assosieres ofte med byens betong og asfalt, men går like godt å bruke på landet eller ute i skogen. Rene gråtoner passer med alle andre farger, og fremhever dem.

Se mer på smartpanel.no

Harmonisk-banner2

Naturligvis-banner

Urbant-liv

Om Smartpanel:

 Smartpanel er markedsleder på MDF-panel i Norge og Sverige. Platene produseres i Norge, distribueres av RBI Interiør og selges i byggevarehandelen.

MDF-platene lages av profilfreste trefiberplater, som ferdigmales i fabrikk. Platene er 620 mm brede og kommer i tre høyder: 2390 mm, 2740 mm og 3050 mm i perlestaff, skygge eller v-fas. Smartpanel er en vakker og stilren veggpanel, og overflaten har en struktur som minner om ekte penselstrøk. Monteringen er enkel og rask. Panelplatene monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk med skjult spikring.

I produktsortimentet inngår også Smartpanel Trend som er slette MDF-plater, Smartpanel Tiles for våtrom, Smartpanel Kitchen for montering mellom benk- og veggskap, Smartpanel Tak og et stort utvalg tort utvalg av lister; profilerte og glatte i alle varianter.