slide2

En innovativ og trygg leverandør av gulv.

Gulvet er husets største og viktigste møbel – et møbel du skal trives med i mange år fremover. I SAGA Parkett og Kronotex laminatgulv finner du gulv som passer en hver smak, og ikke minst et hvert bruksområde.


 

SAGA LOGO - org

SAGA Parkett tilbyr et av markedets bredeste sortiment. Enten du ønsker en klassisk eikeparkett eller mer unike infarginger og overflater. I vår parkettvelger finner du enkelt produktene som tilfredsstiller dine krav. SAGA Parkett produseres etter de strengeste kvalitetskrav og tilpasset nordisk klima. Hele sortimentet finner du på sagaparkett.no

 

Fjordal Logo 2

Fjordal Parkett er produsert med naturens egne materialer og blir gjerne omtalt som lamellparkett fordi den består av flere lameller eller sjikt. Det finnes parkett i mange ulike tresorter og forskjellige sorteringer. Gulvene har lang levetid og kan slipes opp til flere ganger.

Fjordal Laminat kombinerer tregulvets utseende med en sterk kjerne og en veldig slitesterk overflate. Laminatgulvene har forskjellige slitestyrkeklassifiseringer og egner seg til alle typer rom. Gulvene kommer i flere ulike tykkelser.

Fjordal Vinyl ett slitesterkt gulv som egner seg spesielt godt til gang og kjøkken, pga dets hardføre overflate og kjerne. Fåes i ulike «tre»mønstre og flisemønster.

Hele sortimentet finner du på fjordal.no.

 

Kronotex LOGO

Kronotex er verdens største laminatprodusent. I vårt sortiment finner du garantert noe som tilfredstiller dine ønsker og behov. Valgmulighetene er mange når det kommer til farger, overflate og ikke minst slitasje. Hele sortimentet finner du på kronotex.no